Bestuur

Wij proberen als bestuur van de NVvPM gezamenlijk steeds meer houvast te creëren. Dit doen we door relevante kennis en ervaringen van leden te delen en de verantwoordelijkheden die bij onze functie horen in kaart te brengen.

Wij zijn trots op het vak praktijkmanager en hopen met ons enthousiasme een wezenlijke bijdrage te leveren aan onze beroepsgroep.

User Avatar

Klara Knapen

Voorzitter Sinds 2012 ben ik praktijkmanager en 2015 bestuurslid bij de NVvPM omdat ik toen al vond dat onze functie in de huisartsenzorg een steeds belangrijkere rol kreeg. Sindsdien ben ik kartrekker geweest van de ontwikkeling van ons competentieprofiel, functiebeschrijving in de CAO, kwaliteitsregister, beroepscode, PM-Community, NVvPM Academie en andere activiteiten om onze functie verder te profileren en professionaliseren. Dit alles samen met (bestuurs)leden oppakken en neerzetten ervaar ik als een waardevolle toevoeging aan mijn werkzaamheden als praktijkmanager en docent en voor mijn eigen ontwikkeling. Ik ben samenwonend in Deurne en hou van buitenactiviteiten met mijn paard en onze honden naast met enige regelmaat heerlijk uit eten gaan met familie en vrienden!
User Avatar

Jacky Loobeek

Penningmeester Ik ben werkzaam en woonachtig in de Haarlemmermeer. Ik heb een hele lieve echtgenoot en 3 studerende kinderen. Als praktijkmanager in de huisartsenzorg heb ik in de afgelopen jaren een brede ervaring opgebouwd in het managen van een huisartsenpraktijk. Voorafgaand aan deze rol heb ik als doktersassistente gewerkt. Ik heb de afgelopen 30 jaar vele veranderingen binnen de huisartsenzorg beleefd. Sinds 2015 ben ik lid van de NVvPM waarna ik in 2017 ben toegetreden tot het bestuur. Met mijn achtergrond en expertise streef ik ernaar om de stem van de leden te vertegenwoordigen en op te komen voor hun belangen. Met elkaar vergroten van de maatschappelijke bewustwording en het bevorderen van een beter begrip van de rol en waarde van de praktijkmanager in de huisartsenzorg. Creëren van een hoogwaardige zorgomgeving voor zowel de praktijkmedewerkers als patiënten.
User Avatar

Wendy Roelofsma

Algemeen lid Ik woon in Nijmegen samen met mijn twee pubers van 12 jaar en 15 jaar. Ik vind het heerlijk om hard te lopen, een goed boek te lezen en/of heerlijk te borrelen met vrienden. Sinds 2001 werk ik in een huisartsenpraktijk in Oosterbeek. Ik ben begonnen als doktersassistente en vanaf 2015 werkzaam als praktijkmanager. Inmiddels heb ik meerdere managementopleidingen genoten. In de zomer van 2020, hoorde ik dat het bestuur wel wat versterking kon gebruiken. Ik heb onze beroepsgroep de afgelopen jaren zien groeien en professionaliseren. Graag wil ik een steentje bijdragen aan deze professionalisering. Ik ben jullie vaste host van onze podcast de "NVvPM verbindt". Daarnaast heb ik veel affiniteit met kwaliteit en ben ik beoordelaar bij het Kabiz namens de NVvPM. Hier krijg ik heel veel energie van en vind ik het een hele eer, dit te mogen doen. Verenigingswerk betekent voor mij vooral het samen en met elkaar doen!
User Avatar

Jolanda van Straten

Aspirant bestuurslid Mijn naam is Jolanda van Straten samen met mijn 21-jarige zoon woon ik in het mooie historische stadje Geertruidenberg Noord Brabant. Ik heb een passie voor lekker eten, koken en sport. Ik werk bij vier huisartsenpraktijken binnen de zorggroep Zorroo Oosterhout. Dit doe ik met heel veel passie en plezier. Na jarenlang horecaondernemer te zijn geweest heb ik 14 jaar geleden kennis gemaakt met de huisartsenzorg gekomen eerst als assistente en nu als praktijkmanager. Vijf januari mocht ik toetreden als aspirant bestuurslid bij de NVvPM. Het is een eer om me op deze manier in te mogen zetten voor ons prachtige vak en de huisartsenzorg!
User Avatar

Marielle de Koning

Algemeen bestuurslid Geboren in Brabant, en na enige omzwervingen nu woonachtig in Weert, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen. Ik ga graag naar mijn yogalessen en trek van tijd tot tijd mijn hardloopschoenen aan. Je maakt mij blij met een etentje/terrasje, goed gesprek en mooie natuur. Na heel wat jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest, besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde meer zingeving in mijn werk en mijn kwaliteiten beter kunnen inzetten. Via een kennis (huisarts) kwam het vak praktijkmanagement op mijn pad en het zaadje was gepland. Inmiddels ben ik ruim 5 jaar werkzaam als praktijkmanager in het zuiden van het land en doe ik dit vak met veel plezier. Geen werkdag is hetzelfde en als duizendpoot voel ik me op mijn best. Met hart voor ons vak, wil ik graag mijn steentje bijdragen als (aspirant)bestuurslid van onze vereniging. Ik hoop de vereniging, en daarmee ons vak, verdere voet aan de grond te kunnen gaan geven.
NVvPM lid worden

Lid worden

Samen ontwikkelen we ons vak. Krijg en geef hulp in onze community, doe kennis op en ontmoet collega’s. Wij verwelkomen je graag.

Menu PM Community