Lid worden

Lid worden

Word lid van onze vereniging en community. Door het delen van onze kennis en ervaringen, profiteren we samen van de groei van onze functie.

Hier schrijf je je in voor een lidmaatschap bij NVvPM. 

Onze vereniging bestaat uit leden die de functie van praktijkmanager uitvoeren niveau A, B of C conform CAO Huisartsenzorg in dienst, gedetacheerd of als ZZP. Dit is een persoonlijk lidmaatschap wat niet overdraagbaar is en er is geen mogelijkheid voor een collectief lidmaatschap (bijv via RHO of Zorggroep).

Het lidmaatschap is voor een kalenderjaar (1 januari tot en met 31 december) en geldt tot wederopzegging.

Kosten: lidmaatschap 2024 €92,- (excl. 0,50ct administratiekosten). 

Registratie PM community ingeschreven leden vóór 2022!

Het oude forum is sinds november 2021 gewijzigd. Om weer toegang te krijgen tot de PM community, het nieuwe forum, dient men zich eenmalig te registreren door via het contactformulier (administratie) een link aan te vragen. Oude gebruikersnaam en wachtwoord werkt niet meer. Registreren kan alleen met het e-mailadres zoals bekend bij de ledenadministratie. Met het registreren wordt gelijk gecontroleerd of alle gegevens nog up to date zijn. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De nieuwe omgeving is gebruiksvriendelijker en actiever. Men kan nu ook actief documenten delen, vragen stellen, eigen profiel wijzigen, aanmelden voor ZZP management en/of bijeenkomsten van de NVvPM. PM community is alleen toegankelijk voor leden.

We gebruiken je gegevens uitsluitend om je aanmelding voor het lidmaatschap te registreren en om met je te communiceren. Vanzelfsprekend behandelen we je gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Je krijgt als lid -via je eigen gebruikersnaam en wachtwoord- onbeperkt toegang tot het forum en diverse downloads. Je gaat het lidmaatschap voor onbepaalde tijd aan. Voor het opzeggen van je lidmaatschap, verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier.

Vraag of bied hulp in onze PM-community

In onze PM-community kun je alles vragen! Wil je weten hoe je iets geregeld krijgt? Heb je tips nodig of heb je een vraag regelgeving? Hier vind je alle antwoorden. Plaats je bericht gewoon op de tijdlijn.

Ontmoet collega’s

We organiseren regelmatig interessante bijeenkomsten en/of webinars om de functie verder vorm te geven of elkaar te ontmoeten. Je kunt deze als lid bijwonen door je in te schrijven op ons community-platform.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste functieontwikkelingen. Binnen onze PM-community organiseren wij regelmatig seminars of bijeenkomsten, delen wij interessante artikelen of brengen we je op de hoogte van andere ontwikkelingen.

En nog veel meer...

  • Behartiging CAO
  • Nieuwsflitsen
  • Downloads
  • Kwaliteitsregister
  • Vacatures plaatsen
NVvPM lid worden

Lid worden

Samen ontwikkelen we ons vak. Krijg en geef hulp in onze community, doe kennis op en ontmoet collega’s. Wij verwelkomen je graag.

  • Vraag en bied hulp in de PM-community
  • Ontmoet collega’s tijdens bijeenkomsten
  • Volg interessante seminars
  • Steun de beroepsvereniging voor slechts €92,- per jaar
Menu PM Community