Welkom 500ste lid
Welkom 500ste lid

Welkom 500ste lid

13 Jun 2022

De NVvPM groeit en mocht onlangs haar 500ste lid verwelkomen.

Jacky Loobeek, bestuurslid van de NVvPM is naar de huisartsenpraktijk toe gegaan om Marion van der Vinne te verwelkomen met een prachtig boeket en het onlangs verschenen boek “Handboek Praktijkvoering, bouwstenen voor de huisartsgeneeskunde”.

Wie is ons 500ste lid?

Marion is sinds februari werkzaam als praktijkmanager in huisartsenpraktijk Weidevenne en huisartsenpraktijk Melbourne, beiden gevestigd in hetzelfde pand in Purmerend. De veelzijdigheid van de functie, het organiseren en het contact met haar collega’s vindt zij leuk. Zo heeft zij voor het houden van functioneringsgesprekken bedacht deze aan de hand van een wandeling door de buitenlucht te houden. Door deze informeel toe te passen voelt de medewerker minder spanning waardoor het gesprek een stuk soepeler verloopt. Daar komt bij dat een wandeling door de buitenlucht goed is voor de gezondheid. Marion is naast praktijkmanager ook praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk in Amsterdam.

Waarom NVvPM?

Marion heeft zich aangemeld als lid omdat zij het belangrijk vindt dat de vereniging de belangen van de praktijkmanagers binnen de huisartsenzorg behartigd door bijvoorbeeld aan de onderhandelingstafel te zitten en het uitdragen van de professionaliteit van de praktijkmanager. Deze functie is volgens Marion vanwege de veranderingen in de zorg en alle regels die daarbij komen kijken, in de toekomst niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk. Het is voor de praktijkhouder haast onmogelijk om alles nog alleen te willen en kunnen doen.

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community