Ontwikkelingen inzet ZZP-ers in de huisartsenzorg
Ontwikkelingen inzet ZZP-ers in de huisartsenzorg

Ontwikkelingen inzet ZZP-ers in de huisartsenzorg

18 Oct 2024

Op vrijdag 18 oktober 2024 hebben InEen en SBHZ een gezamenlijk webinar georganiseerd met Elisabeth van den Hoogen als host.

Om onze achterbannen over de meest recente ontwikkelingen te informeren, hebben InEen en SBHZ (samenwerkende beroepsverenigingen in de huisartsenzorg) gezamenlijk dit informatieve en interactieve webinar georganiseerd. Tijdens dit webinar gaan we samen met een aantal vakspecialisten in op de huidige ontwikkelingen en hoe het er waarschijnlijk vanaf 1 januari 2025 uit ziet. Het webinar wordt geleid door Elisabeth van den Hoogen. O.a. eerstelijnsjurist David Renkema schuift aan tafel om de huidige situatie toe te lichten voor de verschillende beroepsgroepen. Verder zit er een medewerker van de belastingdienst aan tafel en een vertegenwoordiger van ZZPers in de zorg. Beiden met kennis over de inzet van ZZP-ers in de (huisartsen)zorg en de impact van deze ontwikkelingen in de praktijk.

Gezamenlijk wordt tevens aan tafel besproken hoe de praktijk en ZZP-ers in de huisartsenzorg vanaf 1 januari 2025 het beste kunnen omgaan met deze veranderingen.

Heb je het webinar gemist of wil je bepaalde delen opnieuw bekijken? Geen zorgen! Via de onderstaande link kun je de opname van het webinar de komende 3 weken gratis terugkijken.

👉 Klik hier om de webinaropname te bekijken

Daarnaast kun je ook de presentatie die tijdens het webinar werd getoond via de volgende link inzien:

👉Klik hier om de presentatie te bekijken

Na deze periode zal de link worden verwijderd, dus zorg dat je op tijd bent om alles terug te zien.

Veel kijkplezier!

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community