Online talkshow: De huisartsenzorg draait door!
Online talkshow: De huisartsenzorg draait door!

Online talkshow: De huisartsenzorg draait door!

29 Jun 2022

Op vrijdagmiddag 1 juli 2022 zijn duizenden zorgprofessionals uit de eerstelijn op het Malieveld samen gekomen voor de manifestatie "Iedereen een huisarts".

NVDA, NVvPO, NAPA, V&VN PVK POH, NVvPM, LHV, SBOH en VPH hebben i.s.m. MedischeScholing een online live-talkshow verzorgd: De huisartsenzorg draait door waarin deelnemers aan de actie hun woord hebben gedaan onder begeleiding van host Ted van Essen, voormalig huisarts. Verschillende beroepsverenigingen en genodigde gasten waren aan tafel om samen de knelpunten en oplossingen te bespreken voor de eerstelijnszorg.

Heb je de live-talkshow nog niet kunnen volgen, ben je benieuwd en wil je het alsnog terugkijken? Klik dan HIER

NVvPM ervaart de urgentie van deze nodige aandacht om behoud van persoonsgerichte huisartsenzorg te borgen. Als NVvPM zien wij ons als verbindende partij, niet alleen binnen de praktijk maar ook daarbuiten en doen dan ook heel graag actief mee aan deze gezamenlijke actie.

Podcasts #samenvoordehuisartsenzorg

In het kader van de actieweek komen de professionals doktersassistente, praktijkondersteuner, praktijkmanager en physician assistent in de huisartsenzorg aan het woord middels podcasts.

De links naar de podcasts die zijn opgenomen door NVvPO, NVDA, NAPA en NVvPM:
Podcast gezamenlijk met NVDA, NVvPO en NVvPM
Podcast NVvPM
Podcast NVvPO
Podcast NAPA
Podcast NVDA 

Deze zijn gratis te beluisteren!

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community