HRM in de huisartsenpraktijk
HRM in de huisartsenpraktijk

HRM in de huisartsenpraktijk

25 Jan 2024

Donderdag 25 januari hebben we met groot succes een webinar gegeven over HRM in de huisartsenpraktijk.

Met genoegen delen we mee dat het themawebinar "HRM in de huisartspraktijk" op 25 januari jongstleden een ongekend succes was, met meer dan 500 aanmeldingen. Het event werd verrijkt met de expertise van verschillende enthousiaste sprekers, waaronder vertegenwoordigers van VvAA en Anne Marieke Sijtsma van AMma. Tijdens het webinar werden waardevolle inzichten gedeeld over diverse onderwerpen, zoals de nieuwe CAO, ziekteverzuim, meer-/overuren en jaargesprekken.

We zijn verheugd dat de deelnemers actief gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen, wat heeft bijgedragen aan een interactieve en informatieve sessie. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de nieuwsgierigheid van onze deelnemers, zijn de gestelde vragen gebundeld en zo uitgebreid mogelijk beantwoord. Deze antwoorden zijn beschikbaar gesteld in onze community documenten, waar leden de kans krijgen om de informatie op hun gemak nogmaals door te nemen.

Voor degenen die de presentatie willen herbekijken, willen we benadrukken dat de slides en informatie beschikbaar zullen zijn in onze community  (documenten - bijeenkomsten/webinars). Hier kunnen leden de presentatie op hun gemak nogmaals doornemen.

Via Medische Scholing is de webinar tegen een vergoeding van € 30,- voor leden en € 50,- voor niet leden toegankelijk voor degenen die de webinar hebben gemist of nogmaals willen bekijken. De link voor leden is beschikbaar via de community.

Dank voor jullie enthousiaste deelname en tot ziens bij de volgende webinar!

Bestuur NVvPM

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community