Help de huisarts verzuipt!
Help de huisarts verzuipt!

Help de huisarts verzuipt!

27 May 2022

In deze tweede aflevering heeft Wendy huisarts Nico Terpstra en praktijkmanager Els te Loo te gast. Samen bespreken ze het initiatief om in samenwerking met "Help de huisarts verzuipt"

Jullie hebben het vast gehoord: vrijdag 1 juli a.s. gaan de huisartsen samen met de praktijkmedewerkers naar het Malieveld om een geluid als huisarts luid en duidelijk te laten horen. De LHV heeft al gecommuniceerd dat de grens in de huisartsenzorg bereikt is. De huisartsen willen samen met de praktijkmedewerkers goede zorg blijven leveren aan hun patiënten. De problemen in de zorg zijn groot en daarvan belandt veel bij de huisarts. Tijdens de manifestatie op het Malieveld vragen de huisartsen samen met de praktijkmedewerkers aandacht voor de oplossingen, die nodig zijn om de huisartsenzorg voor de toekomst te behouden.

Deze actiedag is een initiatief van de actiegroepen “Help de huisarts verzuipt” en “De bezorgde huisarts”, samen met de huisartsenorganisaties LHV en VPH. Het blijft uiteraard niet bij deze actiedag alleen. De NVvPM verbindt: samen zetten we de huisartsenzorg in de schijnwerpers!

NVvPM verbindt podcast gratis beluisteren? 
1. Download de Medicast app gratis in de appstores voor android of iOS. 
2. Log in met je Medische Scholing account (deze is tevens gratis aan te maken) of klik hier
3. Klik op het podcastkanaal: NVvPM verbindt en op de knop: volgen
4. Luister naar de podcast

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community