Dag van de praktijkmanager in de huisartsenzorg 2024
Dag van de praktijkmanager in de huisartsenzorg 2024

Dag van de praktijkmanager in de huisartsenzorg 2024

17 Apr 2024

17 april 2024 vieren we de Dag van de Praktijkmanager & 5-jarig jubileum functie Praktijkmanager in de CAO Huisartsenzorg

Op woensdag 17 april 2019 is besloten door de onderhandelingstafel CAO Huisartsenzorg dat de functie van de praktijkmanager opgenomen werd in de CAO Huisartsenzorg. Dat is al weer 5 jaar geleden, een mooie mijlpaal! 

Sindsdien vieren we op iedere derde woensdag van april onze jaarlijkse Dag van de praktijkmanager! Zoals ook onze collega's hebben we dan een 'eigen dag', dit jaar: 17 april 2024, om één dag in het jaar in het zonnetje te worden gezet.

NVvPM laat deze dag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan voor onze leden. Voor het tweede jaar bieden we via onze website (community) de mogelijkheid aan om een gratis gadget naar eigen keuze aan te vragen. Vorig jaar hebben meer dan de helft van onze leden gebruik gemaakt van deze gesponsorde actie. 

Dit jaar gaat deze extra pagina via onze website van 15 t/m 22 april live en kunnen onze leden één gratis gadget aanvragen, te denken valt aan een lunchbeker, boek omdenken, kans op boek Handboek Praktijkvoering, webcam, keyfinder, zandloper en nog meer! 

Deze ludieke actie wordt mede mogelijk gemaakt door NVvPM, Dokter&DiagnostiekEviePraqtiesIDS MediaMedichainAgilio, Medipro

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community