Podcast

Podcast

De beroepsvereniging voor praktijkmanagers heeft vanaf heden een eigen podcast. Omdat de NVvPM zich richt op medewerkers in de huisartsenzorg is de NVvPM een samenwerking aangegaan met Medische Scholing voor het opnemen en online beschikbaar stellen van o.a. webinars en podcasts. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren via de Medicast app. Heb jij een vraag, dilemma of leuk initiatief die je wilt inbrengen, dan horen wij graag van je via academie@nvvpm.com of 06-16069762. Je kunt alle gegevens ook terugvinden op onze website: www.nvvpm.com waar je op het forum natuurlijk ook vragen of berichten kunt achterlaten.

NVvPM verbindt!

Voor en door praktijkmanagers

Introductie podcast: Welkom bij de podcast NVvPM verbindt, voor en door praktijkmanagers in de huisartsenzorg. In deze podcast neemt Wendy Swelsen, praktijkmanager en bestuurslid van de NVvPM, je mee in de onderwerpen die spelen bij de praktijkmanagers. Hoe? Door jouw input te gebruiken voor de podcastafleveringen. 

NVvPM verbindt podcast gratis beluisteren? 
1. Download de Medicast app gratis in de appstores voor android of iOS. 
2. Log in met je Medische Scholing account (deze is tevens gratis aan te maken) of klik hier
3. Klik op het podcastkanaal: NVvPM verbindt en op de knop: volgen
4. Luister naar de podcast
NB. omdat de NVvPM zich richt op medewerkers in de huisartsenzorg is de NVvPM een samenwerking aangegaan met Medische Scholing voor het opnemen en online beschikbaar stellen van o.a. webinars en podcasts. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren via de Medicast app. 

Het bestuur van de NVvPM wenst iedereen veel luisterplezier!

 NVvPM zoekt verbinding!

Introductie aflevering: In deze allereerste aflevering heeft Wendy Klara Knapen te gast, praktijkmanager, docent en voorzitter van de NVvPM. Zowel Wendy als Klara zetten zich in om een NVvPM academie op te richten. Maar hoe ziet zoiets er uit en wat kan het jou opleveren? Daar geeft Klara in deze aflevering antwoord op. Ook komen er twee vragen van collega praktijkmanagers voorbij, dus schroom zeker niet om voor de volgende podcastaflevering een vraag of dilemma in te sturen via academie@nvvpm.com of 06-16069762. Je kunt alle gegevens ook terug te vinden op onze website. www.nvvpm.com. En mocht je dat nog niet hebt gedaan, schrijf je in voor de webinar Rol van de praktijkmanager: nu en in de toekomst op 18 mei 2022. 

NVvPM lid worden

Lid worden

Samen ontwikkelen we ons vak. Krijg en geef hulp in onze community, doe kennis op en ontmoet collega’s. Wij verwelkomen je graag.

Menu PM Community