Podcast

Podcast

De beroepsvereniging voor praktijkmanagers heeft vanaf heden een eigen podcast. Omdat de NVvPM zich richt op medewerkers in de huisartsenzorg is de NVvPM een samenwerking aangegaan met Medische Scholing voor het opnemen en online beschikbaar stellen van o.a. webinars en podcasts. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren via de Medicast app. Heb jij een vraag, dilemma of leuk initiatief die je wilt inbrengen, dan horen wij graag van je via podcast@nvvpm.com of 06-16069762

NVvPM verbindt!

Voor en door praktijkmanagers

Introductie podcast: Welkom bij de podcast NVvPM verbindt, voor en door praktijkmanagers in de huisartsenzorg. In deze podcast neemt Wendy Swelsen, praktijkmanager en bestuurslid van de NVvPM, je mee in de onderwerpen die spelen bij de praktijkmanagers. Hoe? Door jouw input te gebruiken voor de podcastafleveringen. 

NVvPM verbindt podcast gratis beluisteren? 
1. Download de Medicast app gratis in de appstores voor android of iOS. 
2. Log in met je Medische Scholing account (deze is tevens gratis aan te maken) of klik hier
3. Klik op het podcastkanaal: NVvPM verbindt en op de knop: volgen
4. Luister naar de podcast
NB. omdat de NVvPM zich richt op medewerkers in de huisartsenzorg is de NVvPM een samenwerking aangegaan met Medische Scholing voor het opnemen en online beschikbaar stellen van o.a. webinars en podcasts. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren via de Medicast app. 

Het bestuur van de NVvPM wenst iedereen veel luisterplezier!

Miniblog NVvPM verbindt

Regionale praktijkmanagers netwerk is een feit!

Op woensdag 14 september zaten bij mij aan de podcast tafel Cindy Luten en Nikki de Jong, collega praktijkmanagers en initiatiefnemers van het regionale praktijkmanagers netwerk.

Zij nemen jullie mee in de totstandkoming van het netwerk en wat er nodig is om het regionale netwerk te laten slagen. Waarom zelf het wiel uitvinden? Kun je niet wachten tot de podcast live is? Neem dan alvast een kijkje op onze community (uitsluitend voor onze leden) https://nvvpm.com/community/projecten.

Ben je benieuwd naar het regionaal netwerk en wil je deze podcast terugluisteren? Klik HIER

~~~

NVvPM - NVvPM verbindt - Huisartsenzorg is ook onze zorg!

Deze podcast aflevering is speciaal opgenomen voor de actie van 27 juni t/m 1 juli in samenwerking met diverse beroepsorganisatie uit de huisartsenzorg. De toegankelijkheid van de huisartsenzorg staat op het spel. De druk op de huisartsenzorg móet worden aangepakt. Deze zomer maakt de overheid meerjarenplannen voor de zorg. We laten samen een stevig geluid horen: we willen concrete, afdwingbare afspraken om de drukte te verminderen. In het belang van alle patiënten!

Ben je ook benieuwd en wil je deze podcast terugluisteren? Klik HIER

~~~

NVvPM verbindt - nieuwe podcast komt er aan... 

In deze tweede aflevering heeft Wendy huisarts Nico Terpstra en praktijkmanager Els te Loo te gast. Samen bespreken ze het initiatief om in samenwerking met "Help de huisarts verzuipt"


Deze actie-middag op vrijdag 1 juli op het Malieveld in Den Haag is een initiatief van de actiegroepen ‘Help de huisarts verzuipt’ en ‘De bezorgde huisarts’, samen met de huisartsen- en overige beroepsorganisaties in de huisartsenzorg om gezamenlijk te laten horen dat de grens is bereikt en er grote oplossingen nodig zijn, op korte termijn. Ook NVvPM sluit zich aan bij deze actie en hoopt dat veel praktijkmanagers kunnen aansluiten die middag in Den Haag. Verdere informatie over deze actiedag volgt nog.

Ben je benieuwd  naar onze podcast klik hier

~~~

NVvPM zoekt verbinding!

Introductie aflevering: In deze allereerste aflevering heeft Wendy Klara Knapen te gast, praktijkmanager, docent en voorzitter van de NVvPM. Zowel Wendy als Klara zetten zich in om een NVvPM academie op te richten. Maar hoe ziet zoiets er uit en wat kan het jou opleveren? Daar geeft Klara in deze aflevering antwoord op. Ook komen er twee vragen van collega praktijkmanagers voorbij, dus schroom zeker niet om voor de volgende podcastaflevering een vraag of dilemma in te sturen via podcast@nvvpm.com of 06-16069762

NVvPM lid worden

Lid worden

Samen ontwikkelen we ons vak. Krijg en geef hulp in onze community, doe kennis op en ontmoet collega’s. Wij verwelkomen je graag.

Menu PM Community