Zuid-Holland... de NVvPM komt naar je toe!
Zuid-Holland... de NVvPM komt naar je toe!

Zuid-Holland... de NVvPM komt naar je toe!

Het eerste interview van deze reeks was ook meteen een dubbelinterview met twee powervrouwen met een visie, die beiden als praktijkmanager werkzaam zijn in praktijken tegen het gezellige oude centrum van Den Haag aan. Marloes Sonderen & Danielle van Voorst van Beest.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Den Haag ligt in de regio Zuid-Holland en deze zeer grote Haagse regio telt meer dan 180 verschillende huisartsenpraktijken. Nog geen derde van deze praktijken heeft op dit moment een PM in dienst. Een klein aantal managers wordt gedetacheerd door de zorggroep, velen werken als ZZP’er en anderen, zoals Marloes en Danielle werken in dienst van de praktijk of van meerdere praktijken.

De samenwerking in deze enorme Haagse regio staat eigenlijk nog in de kinderschoenen. Zowel tussen de praktijken en praktijkmanagers aan de ene kant met de regio-organisatie aan de andere kant, als tussen hen en de wijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de interview met Marloes en Danielle? Lees het interview hier verder.

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community