Zeeland...De NVvPM komt naar je toe!
Zeeland...De NVvPM komt naar je toe!

Zeeland...De NVvPM komt naar je toe!

In dit interview lezen we over praktijkmanager Fabian Schenk uit Zeeland.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Fabian werkt sinds 2018 als praktijkmanager, begonnen bij 6 huisartsenpraktijken op Schouwen-Duiveland. Na het vertrek van zijn leidinggevende solliciteerde hij en is nu ruim een jaar coördinator praktijkmanagement bij De Huisartsenconnectie, voorheen ZHCo en PeriScaldes na een fusie.

In zijn rol als coördinator stuurt Fabian 16 à 17 praktijkmanagers aan, waarbij 63 huisartsenpraktijken zijn betrokken. Hij organiseert netwerkmiddagen voor 45 Zeeuwse praktijkmanagers, bevordert verbinding en is er niet alleen voor degenen waar hij het werkgeverschap over heeft.

“Als leidinggevende vind ik het leukst om mensen verder te helpen en echt ‘het goede gesprek’ te kunnen voeren. Dat je op zo’n moment echt connect met iemand.”

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland, bekend om zijn uitgestrekte kustlijn, deltawerken en karakteristieke landschap met dijken en polders. De provincie bestaat uit eilanden en schiereilanden en heeft een rijke maritieme geschiedenis. Toerisme, landbouw en visserij spelen belangrijke economische rollen in Zeeland. De regio staat ook bekend om zijn rustige sfeer en historische stadjes. De regio-organisatie van Fabian zit in het dorp Heinkenszand.

Wil je meer lezen over de samenwerking, "De Zeeuwse Zorg Coalitie" en de uitdagingen waar de regio organisatie voor staat en waar Fabian het meeste trots op is, lees dan verder in de community. Het document is terug te vinden bij de Documenten - Blogs

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community