Utrecht...de NVvPM komt naar je toe!
Utrecht...de NVvPM komt naar je toe!

Utrecht...de NVvPM komt naar je toe!

Voor dit derde interview was ik te gast in Amersfoort, bij een enthousiaste praktijkmanager die in een mooie ruime praktijk werkt waar je je bij binnenkomst meteen op je gemak voelt door de zachte kleuren en de sfeervolle inrichting.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Utrecht is verdeeld in meerdere regio-organisaties. Amersfoort is een van de grote regio's waar ook bijvoorbeeld Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld, Hoevelaken en Nijkerk bij horen. Zilveren Kruis is hier de preferente zorgverzekeraar.

Ruim 3 jaar werkt Diana Jansen nu als praktijkmanager. De praktijk telt zo’n 10.000 patiënten en bestaat uit de twee maatschappen Zon en Maan die samen de HOED Huisartsenpraktijk Orion vormen. De grootste deel van haar werktijd gaat zitten in personeelszaken en in organisatie. De praktijkhouders hebben ieder hun eigen portefeuilles, bijvoorbeeld personeelszaken, kwaliteit of beheer waarvoor ze eindverantwoordelijk zijn en
waardoor het voor Diana duidelijk is wie waar over gaat. Ze zit ook bij de maandelijkse maatschapsvergaderingen en bereidt deze voor in samenwerking met de praktijkhouders. 

In vrij korte tijd heeft zij niet alleen een hoop kennis vergaard over de huisartsenzorg maar ook op het werkvlak mooie stappen kunnen zetten en daar is ze terecht trots op!

In Midden-Nederland worden knelpunten in de organisatie van acute zorg steeds duidelijker zichtbaar. Hoe ze dit hier aanpakken lees je in de PM-Community bij de documenten - blogs, onderaan dit interview bij ‘Wist je dat?’

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community