Sibbing

Sibbing

Sibbing is een full-service financieel advies- en accountantskantoor voor eerste en tweedelijns zorg. Wij bieden een compleet dienstenpakket voor o.a. huisartsen en hun praktijk, voor nu en in de toekomst.

Dit artikel is gesponsord door: Sibbing

Zo adviseren en begeleiden wij huisartsen bij overname, associatie of overdracht. Maar geven ook advies en begeleiding bij het opzetten en aangaan van samenwerkingsverbanden binnen zorggroepen en gezondheidscentra.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als praktijkmanager bent u de spil van de praktijk en zorgt u ervoor dat alle verschillende processen binnen de praktijk goed lopen. Zodat de huisarts(en) en het zorgpersoneel zich volledig kunnen richten op het verlenen van zorg. Een belangrijke en verantwoordelijke taak waar veel bij komt kijken. Op vele vlakken kunnen wij u hierin ondersteunen en ontzorgen.

Zo kunt u op ons terugvallen voor advies met betrekking tot de benodigde verzekeringen voor de praktijk. Denk hierbij aan een goede verzuimverzekering met een handig portaal waarin uw alle zaken snel en eenvoudig kunt regelen.

Ook kunnen wij van dienst zijn bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en contracten, het uitvoeren van uw salarisadministratie en verzorgen van accountancy werkzaamheden etc.

De voordelen van Sibbing

  • Complete dienstverlening, zonder overlappingen of hiaten
  • Diepgaande kennis van financiĆ«le kant van de medische praktijk
  • Professionele adviseurs met hoog kennis- en ervaringsniveau
  • Vast aanspreekpunt
  • Korte lijnen, snel contact
  • Vraagbaak om op terug te vallen

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Sibbing, een hele zorg minder

Deel dit artikel:
Dit artikel is gesponsord door: Sibbing

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeƫren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community