Quin

Quin

Dit artikel is gesponsord door: Quin

Meer zorg, minder zorgen

Huisartsenpraktijken worstelen met alsmaar groeiende zorgbehoeften. De druk is hoog en wordt alleen maar hoger. Vooruitstrevende digitale middelen zoals die van Quin, bieden een oplossing om de werkdruk te verminderen en huisartsenpraktijken toekomstbestendig te maken.

Met onze oplossingen ondersteunen wij huisartsen en patiënten. Dit doen we met efficiëntere communicatie en slimme digitale triage. Met betrouwbare, data-driven medische software die advies geeft over oorzaak, behandelmogelijkheden en urgentie, maken wij jouw huisartsenpraktijk klaar voor de toekomst. Onze software wordt intern ontwikkeld door een team van meer dan honderd bevlogen professionals.

Wij werken onder andere nauw samen met huisartsen, doktersassistenten, praktijkmanagers, zorgverzekeraars, medisch onderzoekers, en medisch specialisten. Zo leveren we de zorg van de toekomst, nu.

Klaar om te innoveren? Start vandaag nog.

Deel dit artikel:
Dit artikel is gesponsord door: Quin

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community