NVvPM verbindt
NVvPM verbindt

NVvPM verbindt

Zin in een bakje koffie?

User Avatar
Door:
Wendy Roelofsma

Om de verbinding te zoeken tussen het bestuur en de praktijkmanagers is het idee geboren om podcasts aan te bieden. Dit zullen twee podcasts per maand worden, één blog-podcast en één informatieve podcast, dus wat leeft er op de werkvloer, waar lopen we tegenaan of waar willen we eigenlijk wel meer van weten.

Ik zal jullie vaste host zijn en zal me daarom even voorstellen. Ik ben Wendy Roelofsma en al 21 jaar werkzaam in een huisartsenpraktijk, waarvan de laatste 7 jaar als praktijkmanager. Vanaf 2020 ben ik bestuurslid bij de NVvPM ben ik van mening dat om de vereniging te laten slagen en groeien je dit samen moet doen. Dit is ook de reden, dat ik me heb aangemeld als bestuurslid, mede ook omdat ik met mijn ervaring hier een steentje aan kan bijdragen.

En dan terug naar twee weken geleden… mijn eerste podcastopname, volledig buiten mijn comfortzone, maar erg leuk om te mogen doen. Zoals jullie misschien wel weten, is de NVvPM een partnerschap aangegaan met Medische scholingen. In de voorbereidingen heb ik gekscherend geopperd dat ook wij (de NVvPM) podcasts kunnen opnemen. Nooit gedacht dat dit serieus een optie zou zijn en nu ben ik jullie vaste host van onze eigen podcast, voor en door praktijkmanagers.

Voor de volgende podcast zou ik het erg leuk vinden om met een praktijkmanager, die ook mede praktijkhouder is, aan tafel te zitten. Mocht iemand dit lezen en leuk vinden, neem contact met me op.

Voor de volgende podcasts hebben we de volgende ideeën:

  • Een gesprek met een praktijkmanager, die tevens praktijkhouder is. Welke ontwikkelingen zien zij?
  • In gesprek gaan met drie praktijkmanagers, die op verschillende niveaus werken, dus praktijkmanager A, B en C.
  • Een verdiepingsslag maken over het onderwerp Lean. Hiervoor zouden we bijvoorbeeld een specialist in kunnen huren.

Kortom alles is mogelijk. Hebben jullie dus specifieke onderwerpen waar je graag meer over zou willen weten of horen laat het me dan weten. Jullie mogen me mailen (podcast@nvvpm.com), bellen of whatsappen ons nummer is: 06-16069762

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community