Noord-Holland... de NVvPM komt naar je toe!
Noord-Holland... de NVvPM komt naar je toe!

Noord-Holland... de NVvPM komt naar je toe!

Voor dit leuke interview vanuit de provincie Noord-Holland sprak ik met de inspirerende praktijkmanager Jantine Hooghiemstra die na de Corona-tijd heeft gekozen voor een carrièreswitch van het managen van een eigen bedrijf naar management in de zorg.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

De provincie Noord-Holland telt ruim 2,8 miljoen inwoners verdeeld over 44 gemeenten. Jantine is werkzaam in Medisch Centrum de Graeff in Purmerend. Purmerend is een historische stad in de regio Waterland. Medisch Centrum de Graeff is sinds 2-3 jaar gehuisvest in een nieuw eigen pand en ligt deels in een achterstandswijk. De huisartsen hebben hun eigen aandachtsgebieden zoals HR, financiën, digitalisering en innovatie en POH. Ze werken in deze praktijk met een zeer compleet digitaal kwaliteitshandboek, waar naast allerlei informatie voor werknemers bijvoorbeeld ook alle protocollen in staan.

Scholingen worden hogelijk gewaardeerd en hebben ze in de afgelopen jaren diverse projecten gedaan. Binnenkort start een proef met een regiearts uit de eigen praktijk. Ben je ook benieuwd naar de projecten en/of de proef met een regiearts? Lees dan hier verder!

Deel dit artikel:
Dit artikel is gesponsord door: Noord-Holland... de NVvPM komt naar je toe!

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community