Limburg...de NVvPM komt naar je toe!
Limburg...de NVvPM komt naar je toe!

Limburg...de NVvPM komt naar je toe!

Het tweede interview in deze reeks is een interview met Loes Peerboom een voormalig triagist die als praktijkmanager voor huisartsenpraktijk Roland & Hogewoning in Limburg werkt.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Een fijne praktijk waar werkplezier voorop staat en bewust gekozen wordt voor een ruime bezetting en brede scholing van alle praktijkmedewerkers. De praktijk ligt in Maasbracht, een historisch dorp in de mooie, eigenzinnige en middelgrote provincie
Limburg. Het oude, rustige dorp Maasbracht is gelegen aan de Maas, ten zuidwesten van Roermond.

Er heerst een goede sfeer binnen de praktijk. Er is saamhorigheid en gezelligheid. “We hebben iets over voor de ander. ‘Gewoon’ werkgeluk!”

De samenwerking met praktijkmanagers binnen en buiten de regio gaat goed. Met enkele praktijkmanagers heeft ze regelmatig contact en ze helpen elkaar. Loes vindt het mooi dat ze laatst benaderd werd door een praktijkmanager uit Middelburg met de vraag uitleg te geven over het fast-trackspreekuur. 

Wil je meer weten, lees deze blog verder in de PM Community

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community