Interview Regionale PraktijkManagers Netwerken
Interview Regionale PraktijkManagers Netwerken

Interview Regionale PraktijkManagers Netwerken

Woensdag 29 november mocht Nikki de Jong namens de werkgroep Regionale PraktijkManagers Netwerken van de NVvPM Ilse en Elianne interviewen.

User Avatar
Door:
Nikki de Jong

Ilse Peters en Elianne Reman zijn twee enthousiaste dames die werkzaam zijn als praktijkmanager en projectmedewerker bij RHOGO. Ilse heeft een achtergrond als doktersassistente en heeft de opleiding Sport, Gezondheid en Management en de opleiding Eerstelijns Praktijkmanager gevolgd. Elianne heeft een bedrijfskundige achtergrond.

De RHOGO is gevestigd in Gooi en en Omstreken en probeert als organisatie om huisartsen ‘mee te nemen’ in hun projecten en ontwikkelingen. Zij hebben 12 praktijkmanagers in dienst. Zij hebben mooie lopende projecten zoals de inzet van een verpleegkundig specialist in de wijk en het regelen van vakantie waarneming voor praktijken die daar zelf niet in slagen waarneming te vinden.

Uitdagingen ervaren Ilse en Elianne vooral in hun functie als praktijkmanager. Hoe zorg ik ervoor dat binnen de uren die ik heb alles gedaan krijg? Wil je meer weten over de inzet van de praktijkmanagers en projecten bij RHOGO en/of de uitdagingen van Ilse en Elianne? Lees dan verder in de Community - Documenten - Blogs

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community