InterShift
InterShift

InterShift

InterShift PRAKTIJK is dé plan- en roostersoftware voor uw huisartsenpraktijk.

Dit artikel is gesponsord door: InterShift

InterShift – Agilio: Software: Slimme oplossingen voor de praktijkmanager

InterShift is de leidende softwareleverancier van planningssoftware in de eerstelijns zorg. Met onze oplossing heeft iedereen binnen de praktijk altijd beschikking over het actuele rooster, kunnen de medewerkers zelf vakantie aanvragen en hun onkosten en kilometers declareren. De CAO worden gerespecteerd en door de koppeling met uw eigen salarispakket klopt de administratie altijd. Handig toch?

Recent is InterShift deel geworden van de Agilio Software group, een toonaangevend Engels bedrijf dat nog veel meer oplossingen biedt voor het managen van huisarts- en tandartspraktijken. Denk hierbij aan software die u kan helpen te voldoen aan alle wet- en regelgeving en kwaliteitsborging, een complete oplossing (I-comply) voor het personeelsmanagement (I-teams) en een heel breed scala aan E-learning modules (I learn).

Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanpassingen van deze Engelse modules die nodig zijn voor de Nederlandse markt maar als het zover is, zullen we dat zeker laten weten. Wilt u meer weten, of misschien wel meedenken, neem dan contact op met Joke Hofman accountmanager praktijken Joke.hofman@intershift.nl

Deel dit artikel:
Dit artikel is gesponsord door: InterShift

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community