Gelderland...de NVvPM komt naar je toe!
Gelderland...de NVvPM komt naar je toe!

Gelderland...de NVvPM komt naar je toe!

Dit was een dubbelinterview met twee enthousiaste praktijkmanagers uit Gelderland en Noord-Brabant. In dit interview gaat het over de vooruitstrevende manager Els te Loo.

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Els is nu bijna 5 jaar als praktijkmanager werkzaam voor Huisartsenmaatschap Duiven. Dit is een zeer grote maatschap in de mooie Gelderse plaats Duiven. Van oorsprong is Els radiologisch laborant. Een nieuwe reorganisatieronde heeft haar doen besluiten te kiezen voor een hele andere richting, dit werd praktijkmanagement. De Huisartsenmaatschap Duiven valt onder de zorggroep Onze Huisartsen in Velp. Dit is een grote zorggroep voor de hele regio Arnhem, er zijn ongeveer 200 huisartsen bij aangesloten. Els is manager van het overkoepelende geheel. HR is een zeer groot deel van haar werk, met 41 personeelsleden is dat niet verwonderlijk.

Een aantal highlights uit het interview:
In de regio staat men voor een uitdaging in de GGZ-zorg, met name in het doorverwijzen van patiënten naar gespecialiseerde zorg, wat de wachttijden verlengt. Regionaal wordt onderzocht of het herstructureren van werk binnen huisartspraktijken, met inzet van POH GGZ, kan helpen.
De maatschap gaat ook zelf aan de slag met Positieve Gezondheid, onderdeel van MTPV. 
Daarnaast is er een samenwerking met huisartsen en het sociale domein voor Welzijn op Recept, en zijn er andere samenwerkingen met externe partijen.

"Benieuwd naar het verhaal van Els en haar rol als praktijkmanager in Duiven? Klik dan snel hier voor een exclusief kijkje achter de schermen!"

 

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community