Drenthe...de NVvPM komt naar je toe!
Drenthe...de NVvPM komt naar je toe!

Drenthe...de NVvPM komt naar je toe!

Voor het interview van de NVvPM komt naar je toe! sprak ik met Maranda Doornbos, een praktijkmanager uit de provincie Drenthe!

User Avatar
Door:
Carolien Dalenberg

Deze interessante praktijkmanager heeft een verleden als auditor en apothekersassistente en is enkele jaren geleden samen met Esther Gjaltema het succesvolle PraQties begonnen. Na een aantal jaren samen bouwen aan deze onderneming werd de wens om weer in een team met collega’s te werken echter te sterk. En is ze begonnen als praktijkmanager in een huisartsenpraktijk in Sneek, in dienst van Doktersdiensten. Ze blijft zich ontwikkelen en staat open voor nieuwe dingen. Dit helpt haar om zaken breder te bekijken, want “het kan altijd beter!” Ze is scherp op zichzelf, en bespreekt dit als een echte noorderling ook graag eerlijk en direct met haar werkgevers: “zijn wij nog blij met elkaar?” In haar vrije tijd doet ze aan beeldhouwen.

Over PraQties kun je verder lezen onderaan dit interview bij ‘Wist je dat?’ Deze onderneming ondersteunt huisartsenpraktijken en apotheekhoudende huisartsen in het opzetten en bijhouden van hun kwaliteitssystemen.
Wil je meer weten, lees deze blog verder in de PM Community

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Samen met onze leden creeëren wij functiegerelateerde artikelen. Om zo elkaar te helpen en de functie verder te ontwikkelen. Wellicht is een lidmaatschap ook wel iets voor jou!

Lid worden
Menu PM Community