Vacature praktijkmanager Almere

Huisartsenpraktijk 'Het Duyfken'

Voor onze prachtige goed lopende huisartsenpraktijk, waar het voor eenieder met plezier werken is, zoeken wij een nieuwe praktijkmanager. Onze praktijkmanager gaat met pensioen. Kom werken in een goed team, met oog voor elkaar en een goede werksfeer.

Onze huisartsenpraktijk staat in de wijk Oostvaarders in Almere – Buiten. Wij zijn een vrijgevestigde, NHG-geaccrediteerde praktijk. Ons team bestaat uit 4 praktijkhoudende huisartsen, 1 vaste waarnemende huisarts, 3 huisartsen in opleiding, 2 POH’s somatiek, 2 POH’s GGZ, 8 assistentes en de praktijkmanager. Wij leveren zorg aan 7.000 patiënten. De multiculturele patiëntenpopulatie van onze praktijk maakt het werken bij ons afwisselend en boeiend.

Wat wij zoeken
Als praktijkmanager ben je de drijvende kracht in de praktijk. Je zorgt ervoor dat verschillende processen in de praktijk goed lopen. Je bent enthousiast, proactief en communicatief sterk. Je werkt gestructureerd en zelfstandig. Je bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast ben je flexibel en kan je goed samenwerken met ruimte voor zelfreflectie. Je beschikt over een Hbo-diploma op relevant kennisgebied.

Je hebt ervaring met financieel beleid en beheer en kan dit waar nodig goed superviseren. Daarnaast heb je ervaring in personeelsbeleid (o.a. beoordelingsgesprekken, toepassen arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, werven van nieuw personeel, vakantieregeling), praktijkplanning (o.a. plannen van vergaderingen, agendabeheer), coördinatie kwaliteitsprocessen (o.a. LEAN werken, protocol beheer) en ICT (optimaal gebruik kunnen maken van ondersteuning van ICT in bedrijfsvoering)

Wat wij bieden
Wij bieden jou een professionele werkomgeving met persoonlijke sfeer in een gedreven en hecht team.  Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg voor praktijkmanager A. Wij dragen zorg voor een ruime inwerkperiode door onze huidige praktijkmanager. Je hebt bij ons een hoge mate van vrijheid en flexibiliteit om je werkzaamheden uit te voeren. 

Voor meer informatie kunt u bellen met Petra van Maltha-Brouwer, praktijkmanager (aanwezig ma, di en woe) tel. 036-5325550 of mailen naar maltha@hetduyfken.nl
Reacties kunnen gestuurd worden naar: maltha@hetduyfken.nl t.a.v. Petra van Maltha-Brouwer

N.B. acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 24-26 per week verdeeld over 3-4 dagen
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd
Salaris: conform cao-huisartsenzorg

Aanvullende betalingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Dagdienst.
 • Nederlandse Vereniging voor Praktijk Management

  Kneuterstraat 24
  7384CN, WILP GLD
  mail@nvvpm.com
 • Inloggen

  Nieuws