Vacature Manager Huisartsenpraktijk​

Manager Huisartsenpraktijk Nijmegen​

Gezocht: Manager Huisartsenpraktijk Nijmegen 12-16 uur per week per 1-12-2020

Gezien de ontwikkelingen in de maatschappij en in de zorg is onze huisartsenpraktijk in een achterstandswijk volop in beweging. Wij willen de komende jaren een kwaliteits- en ontwikkelingsslag maken en zoeken een manager die begrijpt dat dit gevolgen heeft voor de praktijkorganisatie en het personeelsmanagement.

De praktijk:
De praktijk is een moderne huisartsenpraktijk in de regio Nijmegen. We zetten ons iedere dag met hart en ziel in voor onze 3500 patiënten. Wij staan voor laagdrempelige, persoonsgerichte zorg en hechten waarde aan kwaliteit.

Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 4 vaste assistentes, 2  praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijk ondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner GGZ-jeugd en een administratief medewerkster.

Wij zoeken:
Een energieke, positief ingestelde, volwassen manager met minimaal een HBO vooropleiding die de dagelijkse leiding op zich neemt. Een manager met oog voor het optimaliseren van werkprocessen en ruime ervaring met personeelsmanagement. Flexibiliteit , concreetheid, resultaatgerichtheid en een warme zakelijkheid zijn gewenst. Gezien de ontwikkelingen is ervaring met veranderprocessen noodzakelijk. Is er een wederzijdse klik en vertrouwen dan gaan we graag een commitment met je aan voor een periode van twee jaar.

Wat bieden wij?
– Een gecertificeerde praktijk met voortdurende aandacht voor kwaliteitsbeleid en opleiding
– Een veelzijdige, afwisselende en dynamische baan in een praktijk die volop in beweging is. Kortom; een mooie uitdaging.
– Praktijkhouders die open staan voor nieuwe ideeën en die zich realiseren dat doorontwikkeling en anticiperen op ontwikkelingen noodzakelijk zijn;
– Inschaling en arbeidsvoorwaarden in overleg

Herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan je CV en sollicitatiebrief met motivatie voor 9 november naar
vacaturepraktijknijmegen@gmail.com
Bij vragen, bel gerust, liefst op dinsdag of woensdag of na 17u Pierre Gijsbers: 06-16106531
Website: https://gijsbers-rondeel.nl

 • Nederlandse Vereniging voor Praktijk Management

  Kneuterstraat 24
  7384CN, WILP GLD
  mail@nvvpm.com
 • Inloggen

  Nieuws

  Vacature praktijkmanager Utrecht

  Vacature praktijkmanager Gezondheidscentrum de Amazone, Huisartsenkliniek Overvecht en Huisartsenpraktijk Cargeniedreef Word jij de praktijk manager die onze praktijken op inhoud

  Read More »