Vacature Huisartsenpraktijk de Wielewaal

Praktijkmanager B voor 16 uren/week

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, zelfstandige praktijkmanager die het beste uit ons team kan halen en ons kan ondersteunen bij een goede praktijkorganisatie. Je start met ingang van 1 december 2020 voor 16 uren per week verdeeld over 3 dagen.
Binnen een huisartsenpraktijk is de rol van een praktijkmanager divers en dynamisch. Men kan  makkelijk schakelen op alle niveaus binnen de praktijk. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden variëren van kwaliteitsbeleid, praktijkorganisatie, personeelszaken, PR, tot samenwerking.
Er is kennis van managementvraagstukken en zorg op hbo-niveau met ruime ervaring en een afgeronde opleiding “Praktijkmanager Eerstelijnszorg” overeenkomstig het competentieprofiel Praktijkmanager van de Nederlandse Vereniging voor Praktijkmanagement (NVvPM). Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je bent oplossingsgericht, creatief en een doorzetter die kan omgaan met de turbulentie van de dagelijkse huisartsenpraktijk.

Wie zijn wij?

We zijn een actieve huisartsenpraktijk in Hoogeveen-Oost, de Wielewaal praktijk. We werken met een team van 4 huisartsen, 3 POH-S, 1 POH-GGZ, 8 doktersassistentes en 2 huisartsen in opleiding. Het betreft een huisartsenpraktijk met 7600 patiënten waar alle voorkomende eerstelijns gezondheidszorg wordt gepraktiseerd. We werken als een hecht team en hebben korte overleglijnen.

Wat bieden we?

Een gezellige werkplek met veel zelfstandigheid in een team dat elkaar ondersteunt. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden en functiewaardering volgens wij de CAO van LHV Huisartsenzorg.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 31 oktober 2020 naar het onderstaande adres. Heb je vragen over de functie kun je ons bellen of mailen en vragen naar Ageeth Grotenhuis of Priya Komdeur (huisartsen).

We verheugen ons op je reactie!

Huisartsenpraktijk de Wielewaal
De Wielewaal 15-a
7905 GX Hoogeveen
0528-262836
info@huisartsenpraktijkdewielewaal.nl

  • Nederlandse Vereniging voor Praktijk Management

    Kneuterstraat 24
    7384CN, WILP GLD
    mail@nvvpm.com
  • Inloggen

    Nieuws