Nieuwsbrief

Home  /  Nieuwsbrief

Wisseling bestuur, NVvPM netwerkdagen en CAO onderhandelingen

Aftreden Imke Hornix

Oprichter Imke Hornix stopt 
Imke Hornix heeft besloten te stoppen met haar activiteiten voor onze beroepsvereniging. Natuurlijk betreuren en respecteren wij haar besluit. Op onze volgende netwerkdag op 19 maart 2020 nemen we afscheid van Imke.
Een opvolger is er nog niet. Waarnemend voorzitter tot die tijd is Klara Knapen en waarnemend penningmeester tot die tijd is Jacky Loobeek. Gelukkig heeft zich een mogelijk nieuw bestuurslid aangemeld, Linda van der Heijden. We zijn nog op zoek naar meer bestuursleden om het bestuur verder te versterken! Belangstellende svp een mail sturen naar mail@nvvpm.com

Netwerkdag 14 november jl. 


Met ruim 70 aanwezige leden en aspirant leden was het een geslaagde netwerkdag vorige week donderdag! Met dank aan Linda Tolsma die deze dag had georganiseerd! En natuurlijk dank aan minister Bruins die een videoboodschap voor ons had ingesproken (zie voor het filmpje de website van de NVvPM), de aanwezige sprekers Margreet Ridder en Eugenie van Miltenburg van de firma Bloom over Werkdruk de baas en jurist van de LHV Jony van Beers over Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Jony besprak o.a. de ketenregeling, verschillende contracten, wijzigingen in arbeidsvoorwaarden, veranderingen m.b.t. het ontslagrecht, disfunctionerende werknemers, slapende dienstverbanden en de transitievergoeding.
De notulen van onze netwerkdag van 14 november staan beschikbaar op de website. Hieronder de groepsfoto van aanwezigen.

Onze volgende netwerkdag is donderdag 19 maart 2020! Aanmelden kan via onze website www.nvvpm.com
Voor leden zijn deze netwerkdagen gratis, aspirant leden mogen 1 x gratis komen.

Contact NVvPM


Neem gerust contact met ons op via: mail@nvvpm.com