Inschrijven lidmaatschap

Inschrijven lidmaatschap

Hier kunt u zich inschrijven voor een lidmaatschap bij NVvPM, de contributie voor het resterende jaar is € 62,- (excl. administratiekosten á 0,50ct). Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (één januari tot en met éénendertig december) en geldt tot wederopzegging. Het lidmaatschap voor 2022 bedraagt € 92,- (excl. administratiekosten á 0,50ct).

Acties

NVvPM in de regio, schrijf je in en vermeld je praktijkmanagersnetwerk en/of zorggroep bij je aanmelding en ontvang een cadeaukaart ter waarde van €30

Per aanmelding wordt één cadeaukaart verstrekt. Uw cadeaukaart zal na ontvangst van betaling van het lidmaatschap naar het opgegeven e-mailadres worden toegestuurd!

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw aanmelding voor het lidmaatschap te registreren en om met u te communiceren. Uw gegevens zullen zorgvuldig met vertrouwen worden behandeld. Als lid krijgt u middels een eigen gebruikersnaam en wachtwoord onbeperkt toegang tot het forum en diverse downloads. Het lidmaatschap wordt voor onbepaalde tijd aangegaan. Voor opzeggen van uw lidmaatschap verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Indien u nog vragen hebt, mail uw vraag dan naar admin@nvvpm.com.

Registratie adres en/factuuradres
Contactgegevens

Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, klik dan hier

Na inschrijving ontvangt u per mail een automatisch antwoordbericht van uw aanmelding. Mocht u deze niet ontvangen hebben vragen wij u uw spambox te controleren of contact op te nemen met admin@nvvpm.com

 

Inloggen

Nieuws