Sponsoren

De NVvPM wordt gesponsord door:

Ook de NVvPM sponsoren en uw logo met link naar uw website plaatsen? Neem contact met ons op via mail@nvvpm.com

Wij zijn de grootste inkoopsamenwerking voor eerstelijnspraktijken. Inmiddels nemen 16 zorggroepen, honderden praktijkmanagers en meer dan 2.000 huisartsen deel. Wij zijn zelf geen leverancier maar zorgen ervoor dat door krachtenbundeling, praktijken voordeliger bij bestaande of nieuwe leveranciers kunnen inkopen. Zo ontvangen praktijken kortingen van wel 30% op bijvoorbeeld medische disposables, kantoorartikelen, duurzame koffie of InterShift.Leveranciers worden niet alleen beoordeeld op prijs, ook kwaliteit en service zijn belangrijke factoren. Daarnaast kunnen praktijken en praktijkmanagers nieuwe inkooptrajecten aandragen, waardoor voordelen voor iedereen toenemen.

InterShift PRAKTIJK is dé plan- en roostersoftware voor uw huisartsenpraktijk. Met InterShift PRAKTIJK behoudt u en uw personeel het overzicht, op elk moment van de dag, op elke locatie en heeft u meer tijd voor het verlenen van zorg.

InVerbindingZijn helpt jou, jouw team of bedrijf met begeleiding, coaching of advies. Een van hun specialiteiten is het terugbrengen van jouw jaarplan naar één A3.

Inloggen

Nieuws