Sponsoren

De NVvPM wordt gesponsord door:

Ook de NVvPM sponsoren en uw logo met link naar uw website plaatsen? Neem contact met ons op via mail@nvvpm.com

Sibbing is een financieel adviesbureau dat zich richt tot beroepsbeoefenaren die werkzaam zijn in de medische sector.
Wij zijn specialisten in alle disciplines waar zorgverleners op financieel en fiscaal gebied mee te maken krijgen tijdens hun bedrijfsvoering.
Deze disciplines vragen om veel tijd en aandacht en worden vaak gezien als ballast.

Wij begeleiden graag op het gebied van praktijkadvies, accountancy, verzekeringen, personeel- en salarisadministratie en fiscaliteiten.
Sibbing is hiervoor een uitstekende gesprekspartner.
Wij luisteren, adviseren, ondersteunen en voeren uit.  

De dienstverlening van Sibbing. Dat is ’n hele zorg minder!

Wij zijn de grootste inkoopsamenwerking voor eerstelijnspraktijken. Inmiddels nemen 16 zorggroepen, honderden praktijkmanagers en meer dan 2.000 huisartsen deel. Wij zijn zelf geen leverancier maar zorgen ervoor dat door krachtenbundeling, praktijken voordeliger bij bestaande of nieuwe leveranciers kunnen inkopen. Zo ontvangen praktijken kortingen van wel 30% op bijvoorbeeld medische disposables, kantoorartikelen, duurzame koffie of InterShift.Leveranciers worden niet alleen beoordeeld op prijs, ook kwaliteit en service zijn belangrijke factoren. Daarnaast kunnen praktijken en praktijkmanagers nieuwe inkooptrajecten aandragen, waardoor voordelen voor iedereen toenemen.

InVerbindingZijn helpt jou, jouw team of bedrijf met begeleiding, coaching of advies. Een van hun specialiteiten is het terugbrengen van jouw jaarplan naar één A3.

InterShift PRAKTIJK is dé plan- en roostersoftware voor uw huisartsenpraktijk. Met InterShift PRAKTIJK behoudt u en uw personeel het overzicht, op elk moment van de dag, op elke locatie en heeft u meer tijd voor het verlenen van zorg.

Inloggen

Nieuws