Bureaukaart Covid-19-vaccins en link NHG handleiding Covid-19-vaccinatie

Beste lid,

Ter info voor jullie delen we hierbij de online bureaukaart van het RIVM om te gebruiken door de praktijkmedewerkers en -website voor degene die deze nog niet voorbij heeft zien komen. Ondanks ons logo er niet op staat hebben zowel NVvPO en wij hier ook aan bijgedragen.

De eerste gedachte van het RIVM was om deze bureaukaart fysiek naar de praktijk te sturen maar omdat de informatie m.b.t. Covid-19-vaccinatie zeer dynamisch is, is er voor gekozen deze alleen online te versturen. RIVM houdt ons ook op de hoogte van wijzigingen in de informatie en zal ons daarop een nieuwe versie sturen die wij natuurlijk dan weer delen.

We zouden jullie willen vragen namens RIVM om ons op de hoogte te brengen als er vragen zijn die ECHT missen of overbodig zijn zodat we zo goed als mogelijk aansluiten op de behoeftes vanuit het veld. Wij zullen deze dan doorgeven aan het RIVM.

En ter info hierbij de link voor de NHG handleiding Covid-19-vaccinatie https://corona.nhg.org/covid19-vaccinatie/ en de link om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van het RIVM mbt covid-19 vaccinatie: https://www.rivm.nl/abonneren/nieuwsbrief-covid-19-vaccinatie

Hartelijke groet,

Bestuur NVvPM

Inloggen

Nieuws