Regiosessie Noord-Holland i.s.m. Medisch Ondernemen 5-9-2019

Regiosessie Noord-Holland i.s.m. MedischOondernemen 5-9-2019

In samenwerking met Medisch Ondernemen, starten wij met regiosessies voor praktijkmanagers van huisartspraktijken. Hier kun je al je praktische vragen bespreken met collega’s die precies weten wat je bedoelt, zaken waar ze zelf misschien ook tegenaan lopen of al een oplossing voor hebben bedacht.

Wat zijn regiosessies?

Regiosessies worden al langer door Medisch Ondernemen georganiseerd. Op locatie – namelijk de praktijk van een van de leden – gaan praktijkmanagers uit de regio aan tafel om bij te praten, ervaringen te delen, actuele thema’s te bespreken en bij een collega-praktijkmanager een kijkje te nemen in de keuken.

Informatiebijeenkomst

Is de regiosessie van Noord-Holland iets voor jou? Kom naar de informatiebijeenkomst op 5 september in het Van der Valk Hotel in Akersloot. De bijeenkomst vindt plaats van 9 tot 12 uur en bestaat naast een toelichting vanuit de NvvPM en het PraktijkManagersNetwerk uit een concrete regiosessie. Zo kun je direct ervaren hoe een regiosessie is en of de opzet aan je wensen voldoet. Na afloop bepalen we of, hoe vaak en waar (in welke regio’s) de sessies georganiseerd gaan worden. En kun je je aanmelden.

Datum, locatie en aanmelden

Datum en tijd: 5 september 2019, 9-12 uur.

Locatie: Van der Valk Hotel Akersloot, Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot.

Aanmelden kan alleen via Medisch Ondernemen:  Meld je aan via deze link.

Inloggen

Nieuws