Bestuur

Klara Knapen

Waarnemend-Voorzitter

Sinds 2012 ben ik praktijkmanager bij twee huisartsenpraktijken waarvan één apotheekhoudend. Er was toen ik begon geen functiebeschrijving en in het begin was het dan ook zoeken naar de taken/verantwoordelijkheden die bij het vak praktijkmanagement horen. Van ‘lotgenoten’ hoor ik regelmatig dezelfde kreten zoals dat we allemaal het wiel zitten uit te vinden. Als bestuurslid van de NVvPM probeer ik samen met de overige bestuursleden steeds meer houvast te bieden door relevante kennis en ervaringen van leden te delen en de verantwoordelijkheden te kaderen die bij onze functie horen (functiebeschrijving).

Jacky Loobeek

Penningmeester

In 2017 ben ik als bestuurslid bij de NVvPM gekomen. De praktijkmanager is een belangrijke spil in de huisartsenpraktijk en het is fijn dat de NVvPM zich hiervoor inzet. Daarnaast is het delen van kennis en kunde met leden niet alleen belangrijk, maar ook fijn en leerzaam. Samen met Klara, Wendy en Margot hoop ik vol enthousiasme mij in te kunnen blijven zetten voor de NVvPM.

Wendy Swelsen

Algemeen bestuurslid en communicatie

De NVvPM is de beroepsgroep voor praktijkmanagers. Ik wil mijn ervaring als praktijkmanager graag meenemen richting bestuur en als afgevaardigde van onze leden.

Margot ter Horst

Secretaris en communicatie

Ik heb mij aangesloten bij de NVvPM omdat ik trots ben op het vak praktijkmanager en ik hoop door middel van mijn enthousiasme een steentje bij te dragen aan onze beroepsgroep.

Nikki de Jong

Aspirant-bestuurslid

Mijn naam is Nikki de Jong, 25 jaar oud en ben woonachtig in Waalwijk.
Vanaf 1 januari ben ik gestart als aspirant bestuurslid bij de NVvPM.
Naast aspirant bestuurslid ben ik werkzaam bij Huisartsen Wijk en Aalburg.
Vanuit de functie doktersassistente ben ik door gegroeid tot praktijkmanager.
Het vak praktijkmanager is voor mij vanaf het begin al een leuke uitdaging.
Ik heb al veel morgen leren en wil me graag nog verder ontwikkelen in deze rol.
Doordat de huisartsenzorg steeds meer toeneemt merken veel praktijken dat ze niet meer zonder een manager kunnen.
Ik hoop door middel van de NVvPM mijn steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het vak en jullie te ondersteunen waar mogelijk.

Monique de Wit

Aspirant-bestuurslid

In oktober 2019 ben ik mijn eigen adviesbureau gestart en heb opdrachten als praktijkmanager a.i. in verschillende huisartsenpraktijken, ontzettend leuk werk waarbij mijn jarenlange ervaring in de huisartsenzorg / eerstelijnszorg heel goed van pas komt.

Ik hou van pionieren en merk dat de positionering van de praktijkmanager in de huisartsenpraktijk nog veel steviger kan. Ik wil me daarom graag inzetten voor de NVvPM en ook op bestuurlijk niveau een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de praktijkmanager in de huisartsenpraktijk en/of het gezondheidscentrum.

De NVvPM heeft op mij een zeer positieve en professionele indruk gemaakt toen ik de Webinar van 13 november jl. bekeek en dat heeft mij doen besluiten om me aan te melden als (aspirant)bestuurslid voor de NVvPM.

Waar ik mij, en dus de vereniging, sterk voor wil maken is de verbinding van de NVvPM met zo veel mogelijk netwerken van praktijkmanagers in de verschillende regio’s in Nederland!

Daarvoor kom ik (samen met mijn collega’s) naar jullie netwerk in de regio toe om kennis te maken en te vertellen waarom het zo belangrijk is om een vereniging als NVvPM te hebben, maar vooral om te horen wat er speelt in de regio op het gebied van praktijkmanagement in de huisartsenpraktijk of in de gezondheidscentra en hoe we daar als vereniging op in kunnen spelen.

Graag tot ziens! Monique de Wit

 

Inloggen

Nieuws