Bestuur

Klara Knapen

Waarnemend-Voorzitter

Sinds 2012 ben ik praktijkmanager bij twee huisartsenpraktijken waarvan één apotheekhoudend. Er was toen ik begon geen functiebeschrijving en in het begin was het dan ook zoeken naar de taken/verantwoordelijkheden die bij het vak praktijkmanagement horen. Van ‘lotgenoten’ hoor ik regelmatig dezelfde kreten zoals dat we allemaal het wiel zitten uit te vinden. Als bestuurslid van de NVvPM probeer ik samen met de overige bestuursleden steeds meer houvast te bieden door relevante kennis en ervaringen van leden te delen en de verantwoordelijkheden te kaderen die bij onze functie horen (functiebeschrijving).

Jacky Loobeek

Penningmeester

In 2017 ben ik als bestuurslid bij de NVvPM gekomen. De praktijkmanager is een belangrijke spil in de huisartsenpraktijk en het is fijn dat de NVvPM zich hiervoor inzet. Daarnaast is het delen van kennis en kunde met leden niet alleen belangrijk, maar ook fijn en leerzaam. Samen met Klara, Wendy, Margot en Nikki hoop ik vol enthousiasme mij in te kunnen blijven zetten voor de NVvPM.

Wendy Swelsen

Algemeen bestuurslid en communicatie

De NVvPM is de beroepsgroep voor praktijkmanagers. Ik wil mijn ervaring als praktijkmanager graag meenemen richting bestuur en als afgevaardigde van onze leden.

Margot ter Horst

Secretaris en communicatie

Ik heb mij aangesloten bij de NVvPM omdat ik trots ben op het vak praktijkmanager en ik hoop door middel van mijn enthousiasme een steentje bij te dragen aan onze beroepsgroep.

Nikki de Jong

Algemeen bestuurslid

In 2021 ben ik gestart als bestuurslid bij de NVvPM. Vanuit de functie doktersassistente ben ik doorgegroeid tot praktijkmanager. Ik merk dat deze functie volop in ontwikkeling is net als de hele huisartsenzorg/eerstelijnszorg. Samen met de andere bestuursleden wil ik graag met mijn kennis en ervaring een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen.

Inloggen

Nieuws