Reageer op: Wensen voor de NVvPM-dag 17 november 2016

Home  /  Reageer op: Wensen voor de NVvPM-dag 17 november 2016

Home Forums Bijeenkomsten Wensen voor de NVvPM-dag 17 november 2016 Reageer op: Wensen voor de NVvPM-dag 17 november 2016

#637
imkehornix
NVvPM - Lid

Hoi Carla en Liesbeth,

De NVvPM is bezig met functiebeschrijvingen en een suggestie voor salarisschalen. Op de vorige bijeenkomst hebben we met zn allen hier een eerste hand aan gelegd en verwachting is dat we bij de Praktisch Praktijk Management dag van 17 november weer een stap verder zijn. (heb je je al ingeschreven?)

Daarnaast wil de NVvPM met de LHV en andere belanghebbenden om de tafel om de functie van praktijkmanager op de kaart te zetten.

Menzis en Achmea doen in hun contracten een uitspraak over wat zij een realistische salarisschaal vinden. Dit zal de NVvPM meenemen in de overweging voor de suggesties.

De link die Carla stuurt is opgesteld door praktijkmanagers in tandartsenpraktijken die binnen dit netwerk van Medisch Ondernemen kennis uitwisselen. Dit is geen beroeps / belangenvereniging en het zijn geen ‘afspraken’. Slechts een wens van de betrokken praktijkmanagers. De KNMT hanteert andere bedragen.

De NVvPM zal er in ieder geval alles aan doen de belangen van de bij de vereniging aangesloten leden te behartigen en hiervoor dus afspraken te maken tussen werknemers en werkgevers. Zorg dus dat je collega praktijkmanagers zich ook aansluiten en kom 17 november.

 

hartelijke groet

Joanne Molendijk