koelkast thermometer

Home  /  koelkast thermometer

Home Forums Praktijkmanagement Algemeen koelkast thermometer

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #1201
  Judith Cohen
  NVvPM - Lid

  Hoi allemaal

  We hebben de laatste tijd wat problemen met onze thermometer van de koelkast op de praktijk.
  Wie heeft er een prettig werkende thermometer? En waar heb je die gekocht?

  Graag hoor ik van jullie!
  Groetjes Judith

  #1202

  Wij gebruiken de EL-USB-2-LCD en hebben hem besteld via de apotheek

  #1203
  Anoniem
  Inactief

  Wij hebben deze:
  https://www.kluisstore.nl/mobeye-thermoguard-temperatuurbewaking-cm2200.html

  Prepaid simkaart erin (via kpn koste dit 10 euro en kregen daar 10 euro tegoed erbij, dus eigenlijk gratis simkaart. wel even activeren via een mobiele telefoon voor je m in de logger doet). Er gaat een alarm naar 3 telefoonnummers bij ons als de temperatuur afwijkt; zo kan er alert gereageerd worden (zo al een keer stroomuitval ontdekt ‘s avonds en dat iemand de koelkast niet goed had dichtgedaan, omdat we een sms alert kregen). We krijgen dan ook weer een bericht als de temperatuur weer binnen de waarden is. Ook ingesteld dat ik periodiek een smsje krijg met de huidige temperatuur.Je kan er alleen niet de temperatuur op aflezen.

  We hebben ook een USB logger erin liggen ivm accreditatie met een lampje dat groen is bij juiste temperatuur; rood bij afwijkend; maandelijks en bij afwijken lezen we deze uit. Dit is dus een dubbele check eigenlijk. Bij aflezen zien we welke temperatuur gemeten is dmv grafiek en kunnen we aantonen dat de temperatuur goed is geweest.

  De GSM logger hebben we aangeschaft zodat personeel niet dagelijks hoeft te controleren; dit werd namelijk heel vaak vergeten.
  Ik heb op mn to do list maandelijks staan om het beltegoed te checken en zo nodig online op te waarderen. Door het periodieke smsje met de huidige temperatuur blijft het tegoed geldig (anders verloopt de simkaart). Krijg ook een smsje als de batterijen opraken. Wij zijn heel blij met dit systeem.

  #1204
  Maranda Doornbos
  NVvPM - Lid

  Hallo,

  De Airosensor van Spruyth Hillen verzend een mail als de temperatuur van de koelkast(en) buiten de grens is geweest en je kan de logger zelf ijken.

  https://shop.spruyt-hillen.nl/nl-nl/product/c003029/airosensor.aspx

  Met vriendelijke groeten,
  Maranda Doornbos

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.